Volledig scherm

Avondopenstelling Spirit of Winter Paleis Het Loo

Beleef een warme winterse avond bij Spirit of Winter, de betoverende buitenfair op het voorterrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Wanneer u uw tickets voor de avondopenstelling bestelt via Tubantia Club, trakteren wij u op een warm drankje in het Hof Café.

‘The most wonderful time of the year’ komt eraan. “En ter voorbereiding hierop bezoekt u natuurlijk de Spirit of Winter”, aldus organisator Wim van Eendenburg. Het aanbod in de voortuin van Paleis Het Loo is volgens Van Eendenburg dit jaar dan ook weer om te smikkelen en te smullen. “Het wordt steeds authentieker. Er zijn voornamelijk vakmensen en specialisten die hun eigengemaakte waar meebrengen.”

Zo’n 150 specialisten, smaakmakers en trendsetters brengen er verrassende producten aan de man om de komende feestdagen zelf vorstelijk mee uit te pakken. “Dit jaar vindt u zo’n vijftig nieuwe standhouders in vergelijking tot vorig jaar. Zo blijf je hier dingen zien die je in een grote winkelstraat niet ziet”, aldus Van Eendenburg.
Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld ‘House of Beauty’, gericht op de innerlijke schoonheid van de vrouw. Medewerkers staan hier klaar om bezoekers flink in de watten te leggen met een massage of een make-up make-over. Maar ook voor passend advies op gebied van beauty en wellness kunt u hier terecht.

Vanwege de grote belangstelling is Spirit of Winter dit jaar zelfs twee avonden geopend. De vele lichtjes, knapperende vuren en mystieke winterkoninginnen stralen tijdens de avonduren in het magische decor van het prachtig verlichte Paleis Het Loo nog meer warmte uit. Kom genieten van deze sprookjesachtige buitenfair en beleef de aftrap naar ‘the most wonderful time of the year' samen met Tubantia Club.

Arrangement:
• Entree Spirit of Winter avondopenstelling
• Kopje koffie/thee, chocolademelk of glühwein

Data: 18 en 19 november
Tijdstip: vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur
Locatie: Apeldoorn, voorterrein van Paleis Het Loo
Tubantia Prijs: €10,- (kassaprijs €12,50); Kinderen €5,-

Bestel uw tickets via www.tubantia.nl/spiritofwinter

(Meer informatie over het evenement: www.spiritofwinter.nl)