Volledig scherm
De eerste editie van OLTskool werd vorig jaar goed bezocht en het publiek was laaiend enthousiast © OLTskool

Back to the 70’s met OLTskool in Openluchttheather Eibergen

EIBERGEN – Een live-band, top deejay, funk, soul, disco en Motown-classics tegen een decor van tientallen discobollen en solarlampionnen. Het moge duidelijk zijn, het Openluchttheater Eibergen neemt bezoekers met OLTskool mee terug in de tijd. Het event dat helemaal in het teken van de ‘70’s tot ‘90’s staat wordt zaterdag 25 juni voor de tweede keer gehouden.

"OLTskool staat voor lekker swingen, maar er worden ook leuke zitjes gecreëerd", zo laat de organisatie weten. Naast een avondje dansen is het ook mogelijk gezellig bij te praten met vrienden en bekenden. En dat alles 'on the floor', want de tribunes worden speciaal voor dit evenement volledig afgeschermd.

Divers repertoir
De band Shockadalic uit Amsterdam en Groningen zorgt voor de muzikale omlijsting en speelt een mix van dampende funk en soul. Het repertoire is al net zo divers. Klassiekers van Prince worden afgewisseld met nummers van Stevie Wonder en James Brown. Evenals vorig jaar vult de Rotterdamse deejay Ronny Hammond de gaatjes tussen de live sets.Ook neemt hij de afterparty onder zijn hoede.

Tickets
Online tickets zijn te koop via www.openluchttheatereibergen.nl en kosten 6,50 euro per stuk. Er worden maximaal 750 kaarten verkocht. Als er tickets overblijven is er een dagkassa (7,50 euro).