Volledig scherm
© Robin Hilberink

Beleef finale CSI Twente met VIP- lezersarrangement

Een maand voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, reist de top van de internationale springsport naar Geesteren. CSI Twente heeft dit jaar plaats van 5 tot en met 10 juli. Bij Erve Maathuis worden bezoekers en de bijna 5.000 startende combinaties met veel gastvrijheid ontvangen.

Tubantia Club biedt 50 lezers de mogelijkheid om de finale van CSI Twente – op 10 juli – van dicht bij mee te maken met een compleet verzorgd lezersprogramma. Het arrangement begint om 12.00 uur. Journalist en CSI-kenner René Banierink zal, samen met Harrie Hemmer expert vanuit de CSI-organisatie , vertellen over de ins en outs tijdens een unieke rondleiding door de stallen. Om 13.45 uur keren de lezers terug in de foyer van Tubantia waar u broodjes en een drankje aangeboden krijgt. Om 14.00 uur begint het hoofdprogramma van de Grote Prijs van Twente, voor u van dichtbij te volgen vanaf de tribune.

U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de prachtige fair met liefst 100 standhouders op het gebied van fashion, lifestyle, luxury, paardensport en streekproducten. Na afloop van de Grote Prijs van Twente bestaat de mogelijkheid na te genieten in het gezellige strodorp met optredens van o.a. de zangers Bouke en Jannes. Deelname aan dit arrangement kost 20 euro per persoon en dit alles is exclusief beschikbaar voor lezers van Tubantia.

VIP-arrangement Tubantia CSI Geesteren: 10 juli

12.00 uur: ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
12.30 uur: start rondleiding
13.45 uur: terugkeer in de Tubantia Foyer met broodjes en een drankje.
14.00 uur: Tribunekaart officiële programma en start Grote prijs van Twente.

Kaarten: 20 euro (inclusief entree)

Let op: de kaartverkoop start zaterdagochtend 18 juni via www.tubantia.nl/csi