Volledig scherm

Clubhelden van de amateursport: AZSV neemt koppositie over

Voor de actie Clubhelden van de amateursport is de tweede tussenstand vrijgegeven.

In onze regio ging John van der Worp, vrijwilliger van voetbalvereniging GFC Goor aan kop. Inmiddels is hij bijgehaald door Wim Smees van voetbalvereniging AZSV uit Aalten. Smees heeft 545 stemmen tot op heden.

Van der Worp staat nu op een tweede plek met 365 stemmen. Hij wordt gevolgd door Herman Harms van SDC’12 die 281 stemmen achter zijn naam heeft staan.

Verdient jouw Clubheld de Award? Er kan nog t/m 16 november gestemd worden!

Nomineer vandaag nog de held van jouw favoriete sportvereniging op www.tubantia.nl/clubhelden. Dan wordt hij of zij misschien wel de clubheld van het jaar en wint jouw vereniging de hoofdprijs van 10.000 euro.

Winnaars
Bij de verkiezing 'Clubhelden van de amateursport' zijn er winnaars op drie niveaus. Ten eerste zijn er winnaars per gemeente. Daarnaast zijn er winnaars per regiotitel (*), vijftien in totaal. Bij die regionale winnaars gaat het niet alleen om het aantal stemmen; een vakjury zal ook de motivaties meewegen. De vijftien regionale winnaars maken kans op de landelijke titel. Op 21 november worden de regiowinnaars bekendgemaakt.

Landelijk winnaar
Op woensdagavond 30 november is de landelijke Awards Uitreiking. Daar kan iedere regionale winnaar de vakjury overtuigen waarom hij/zij de titel 'Clubheld van de Amateursport 2016' verdient. De landelijk winnaar ontvangt een cheque van 10.000 euro, te besteden door de club.

*De 15 regiowinnaars worden gekozen uit de 15 verspreidingsgebieden van ADR Nieuwsmedia: het ED, Brabants Dagblad, BN De Stem, PZC, De Gelderlander, de Stentor, Tubantia en de acht AD-titels.

Doe mee en win!
Iedereen die een stem uitbrengt, maakt zelf kans op een prijs: een Ford Fiesta! De winnaar van de hoofdprijs wordt via loting bepaald.