Volledig scherm

Clubhelden van de amateursport: GFC Goor loopt in op AZSV

ENSCHEDE - Voor de actie Clubhelden van de amateursport is een nieuwe tussenstand vrijgegeven. Wim Smees, vrijwilliger van AZSV in Aalten, gaat net als bij de vorige tussenstand aan kop. Maar zijn naaste belager John van der Worp van GFC Goor zit hem op de hielen.

Smees (AZSV) heeft nu 683 stemmen, Van der Worp (GFC Goor) 667. De nummer drie is Herman Harms van SDC'12 uit Denekamp met 409 stemmen.

Eerder ging Van der Worp aan kop. Hij werd ingehaald door Smees, die bij de vorige tussenstand 180 stemmen meer had. Die voorsprong is dus danig geslonken. Of hij stand houdt, moet de komende dagen blijken.

Verdient jouw Clubheld de Award? Er kan nog t/m 16 november gestemd worden!

Nomineer vandaag nog de held van jouw favoriete sportvereniging op www.tubantia.nl/clubhelden. Dan wordt hij of zij misschien wel de clubheld van het jaar en wint jouw vereniging de hoofdprijs van 10.000 euro.

Winnaars
Bij de verkiezing 'Clubhelden van de amateursport' zijn er winnaars op drie niveaus. Ten eerste zijn er winnaars per gemeente. Daarnaast zijn er winnaars per regiotitel (*), vijftien in totaal. Bij die regionale winnaars gaat het niet alleen om het aantal stemmen; een vakjury zal ook de motivaties meewegen. De vijftien regionale winnaars maken kans op de landelijke titel. Op 21 november worden de regiowinnaars bekendgemaakt.

Landelijk winnaar
Op woensdagavond 30 november is de landelijke Awards Uitreiking. Daar kan iedere regionale winnaar de vakjury overtuigen waarom hij/zij de titel 'Clubheld van de Amateursport 2016' verdient. De landelijk winnaar ontvangt een cheque van 10.000 euro, te besteden door de club.

*De 15 regiowinnaars worden gekozen uit de 15 verspreidingsgebieden van ADR Nieuwsmedia: het ED, Brabants Dagblad, BN De Stem, PZC, De Gelderlander, de Stentor, Tubantia en de acht AD-titels.

Doe mee en win!
Iedereen die een stem uitbrengt, maakt zelf kans op een prijs: een Ford Fiesta! De winnaar van de hoofdprijs wordt via loting bepaald.