Volledig scherm
© Eigen foto

Clubhelden van de amateursport: laatste dag om te stemmen!

ENSCHEDE - ENSCHEDE - Wie o wie krijgt de meeste stemmen? Welke regionale clubheld van de amateursport eindigt bovenaan en maakt kans op de hoofdprijs: 10.000 euro voor zijn of haar vereniging? De spanning stijgt, vandaag (woensdag 16 november) is de laatste kans om te stemmen. Stem vandaag dus nog op de held van jouw favoriete sportvereniging via www.tubantia.nl/clubhelden.

Winnaars
Bij de verkiezing 'Clubhelden van de amateursport' zijn er winnaars op drie niveaus. Ten eerste zijn er winnaars per gemeente. Uit alle gemeentewinnaars maakt 1 iemand kans om regiowinnaar te worden (*), vijftien in totaal. Bij die regionale winnaars gaat het niet alleen om het aantal stemmen; een vakjury zal ook de motivaties meewegen. De vijftien regionale winnaars maken kans op de landelijke titel.
Op 21 november worden de regiowinnaars bekendgemaakt.

Landelijk winnaar
Op woensdagavond 30 november is de landelijke Awards Uitreiking. Daar kan iedere regionale winnaar de vakjury overtuigen waarom hij/zij de titel 'Clubheld van de Amateursport 2016' verdient. De landelijk winnaar ontvangt een cheque van 10.000 euro, te besteden door de club. De overige winnaars ontvangen een cheque twv €400,00 te besteden bij BOL.com.


*De 15 regiowinnaars worden gekozen uit de 15 verspreidingsgebieden van ADR Nieuwsmedia: het ED, Brabants Dagblad, BN De Stem, PZC, De Gelderlander, de Stentor, Tubantia en de acht AD-titels.

Doe mee en win!
Iedereen die een stem uitbrengt, maakt zelf kans op een prijs: een Ford Fiesta! De winnaar van de hoofdprijs wordt via loting bepaald.