Volledig scherm

De Nijmeegse 4-daagse als een VIP beleven

Tubantia Club geeft een kijkje in het zenuwcentrum van de Vierdaagsemarsen. Wij hebben enkele tickets voor een speciaal VIP-arrangement met een gewilde tribuneplek op Via Gladiola.

Vanuit de hele wereld komen wandelaars naar Nijmegen om mee te doen aan de 4-daagse. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

VIP
Als lezers van Tubantia kunt u aanwezig zijn bij deze feestelijke gelegeheid. Speciaal voor Tubantia Club is er een bijzonder Vierdaagse VIP-arrangement. Dat begint met een ontvangst in de VIP-lounge, en eindigt op de tribune op het Keizer Karelplein, met zicht op Via Gladiola.

Feest
De altijd al feestelijke intocht is dit jaar extra bijzonder vanwege het honderdjarige bestaan van de Vierdaagse. Tijdens de intocht is er meer muziek dan anders en trekt er iedere tien tot vijftien minuten een muziekkorps aan het publiek voorbij. De dubbeldekstent op de Wedren is het centrale punt van de Vierdaagsemarsen. Daar is ook de VIP-lounge ingericht, waar nationale en internationale gasten worden ontvangen. Een plek waar je als buitenstaander niet snel binnenkomt, maar die Tubantia Club voor je opent.

Broodjesbuffet
De deelnemers aan het arrangement worden er als een VIP onthaald. U krijgt een kijkje in de keuken van de organisatie van de Vierdaagsemarsen. Wie zijn erbij betrokken, wat zijn hun taken, waar liggen de knelpunten? Na het broodjesbuffet volgt een begeleide wandeling naar de tribune op het Keizer Karelplein. Voorzien van een goodiebag neem je als een ware VIP plaats op de tribune. Vanaf de St. Annastraat, die dag omgedoopt in Via Gladiola, lopen de wandelaars recht op je af.

4-daagse VIP-arrangement

Wanneer: Vrijdag 22 juli
Waar: Wedren Nijmegen

ontvangst in de VIP-lounge op de Wedren in Nijmegen film en achtergrondverhaal over de organisatie van de Vierdaagsemarsen lunch begeleide wandeling naar tribune Keizer Karelplein goodiebag

Prijs: 39,95 euro

Tickets bestellen kan hier.