Volledig scherm
© Thinkstock

Een nieuwe Agenda van Twente?

De Agenda van Twente loopt komend jaar, 2017 ten einde. De veertien Twentse gemeenten hebben dan gedurende circa tien jaar 80 miljoen euro geïnvesteerd in een reeks grote en kleinere projecten die onze regio sociaal-economisch duurzaam moeten versterken.

De Twentse gemeenten en vooral u als gemeenteraadsleden staan de komende maanden voor de keuze of er een nieuwe Agenda van Twente moet worden opgesteld en, zo ja, in welke vorm en hoe deze dient te worden gefinancierd.

Om een beeld te krijgen hoe de gemeenteraadsfracties op dit moment – na een evaluatiebijeenkomst op 15 juni jl. in Borne - tegen de Agenda van Twente aankijken, heeft de redactie van De Twentsche Courant Tubantia een reeks vragen op gesteld.

De lijst is via de raadsgriffies van de veertien gemeenten naar alle gemeenteraadsfracties gestuurd. U wordt - als individueel raadslid - bij deze uitgenodigd deze vragen te beantwoorden; dit heeft nadrukkelijk onze voorkeur. Mocht er niettemin de behoefte bestaan om als totale fractie de vragenlijst te beantwoorden, dan kunt u dit aangeven op het formulier.

De antwoorden zullen door de redactie worden geïnventariseerd en verwerkt in een redactionele productie over de Agenda van Twente.

De uiterlijke inzenddatum is 7 september 2016.

Technische problemen of vragen?
Bel of mail Martijn Bekhuis - dataredacteur
06-81105869 | m.bekhuis@tctubantia.nl

Inhoudelijke vragen of opmerkingen?
Bel of mail Teun Staal - redacteur politiek en bestuur
06-22495971 | t.staal@tctubantia.nl