Volledig scherm
© Reinier van Willigen

Eenvoudige zege volleybalsters Set-Up'65

MEIJEL - De volleybalsters van Springendal Set-Up'65 blijven samen met Sliedrecht Sport koploper in de eredivisie. Het team van trainer Brahim Abchir boekte woensdagavond een 3-0 overwinning op Peelpush.

In sporthal De Körref in Meijel had Set-Up het eigenlijk alleen in de derde set lastig. De Ootmarsumse formatie won de eerste twee sets overtuigend (25-18 en 25-15), maar daarna liep het een stuk stroever. Peelpush ging zelfs lange tijd aan de leiding en waren met een 22-18 voorsprong zelfs dichtbij setwinst.

Kamphuis
Het bleef voor de Limburgers echter bij 22 punten. Ilse Kamphuis sleepte uiteindelijk de winst binnen voor Set-Up. Kamphuis nam afgelopen zomer afscheid van het eerste team en speelt tegenwoordig in het tweede, maar door de afwezigheid van Anneclaire ter Brugge deed Abchir toch nog een keer een beroep op haar. Met een serveserie waarbij ze twee aces sloeg, had Kamphuis uiteindelijk een grote rol in de overwinning.

Statistieken:

Peelpush - Springendal Set-Up'65 0-3 (18-25, 15-25, 22-25). Scores Set-Up'65: K. Oude Luttikhuis 12, C. Oude Luttikhuis 9, I. Oude Luttikhuis 8, Engbers-Hollink 6, Giesselink 4, Von Piekartz 3, Wolt 2, Kamphuis 2.