Volledig scherm
© De winnende foto van 2015

Fotowedstrijd | Stuur je mooiste zomerfoto!

Een zonsondergang in Buurse, een regenboog boven Mander, een helikoptervlucht boven Manhattan, samen met je kleinkind in slaap gevallen in de hangmat, een bungy-jump vanaf een brug over de Tarn of jouw hond op meeuwenjacht in de branding bij Katwijk aan Zee.

Zomaar wat voorbeelden van de ruim 900 prachtige foto’s die lezers uit Twente en de Achterhoek ons vorig jaar vanaf hun vakantieadres toestuurden voor de pagina Zomerfoto. Ook dit jaar plaatsen we in de periode van 5 juli tot en met 19 augustus wekelijks vier fotopagina’s in het katern Zon & Zomer.

Zes foto's
Stuur je leukste, mooiste, ontroerendste of spectaculairste vakantiefoto op. De redactie maakt elke dag een selectie van zes vakantiefoto’s die in de krant worden afgedrukt, de andere inzendingen zijn allemaal zichtbaar op deze site.

Prijzen
Alle inzenders maken kans op mooie weekprijzen en de hoofdprijs. Foto’s insturen kan via tubantia.nl/zomerfoto. Vergeet daarbij niet de gevraagde gegevens op de fotobon in te vullen. De eerste pagina Zomerfoto verschijnt in de krant van dinsdag 5 juli.

Bekijk hier de inzendingen