Volledig scherm

Help mee met sfeeractie Heracles Almelo – VV Una

Exclusief voor onze jonge lezers heeft Tubantia in samenwerking met Heracles Almelo een actie bij de KNVB Bekerwedstrijd Heracles Almelo - VV Una. Deze wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 26 oktober. De aftrap is om 20.00 uur in het Polman Stadion.

Helpen bij de sfeeractie!

Lezers tussen de 12 en 20 jaar kunnen zich opgeven om voorafgaand aan dit bekerduel te helpen bij de sfeeractie op de middenstip. Heracles Almelo zoekt 18 jongeren om bij het middencirkeldoek te staan en 10 sterke jongens of meiden om met de grote vlaggen te zwaaien! Al deze jongeren ontvangen van Heracles Almelo twee gratis wedstrijdkaarten, om samen met een ouder of vriend(in) deze wedstrijd te bezoeken en de unieke sfeer in het Polman Stadion te beleven.

Wil jij helpen bij de sfeeractie en gratis deze wedstrijd bezoeken? Meld je snel aan via www.heracles.nl/TubantiaClub en maak kans op deelname én de gratis wedstrijdkaarten! De jongeren die voor deze wedstrijd worden ingeloot, ontvangen uiterlijk vrijdag 21 oktober bericht van Heracles Almelo.

Meld je aan: www.heracles.nl/TubantiaClub