Volledig scherm
© Lars Smook

Kelly Family 'herenigd' op Twents Piraten Festival in Rossum

ROSSUM - De wereldberoemde en in de jaren 80 en 90 uiterst succesvolle Kelly Family treedt in oktober voor het eerst sinds 2002 weer op in 'familieverband' in Nederland. En dat gebeurt op donderdag 20 oktober tijdens het Twents Piraten Festival in Rossum.

De organisatie verwacht een massale toeloop, vooral ook vanuit Duitsland waar de Amerikaans-Duitse Kelly Family heel erg populair was en nog steeds is. Van de oorspronkelijk 13 leden tellende Kelly Family van wie de ouders zijn overleden en de meesten nog solo optreden, worden er zes in Rossum muzikaal herenigd. Kathy Kelly kwam vrijdagmiddag naar Rossum om het contract voor het optreden te ondertekenen.

Sound
En dat zijn net die mensen die zorgen voor de zo kenmerkende Ierse sound van de Kelly Family", aldus organisator Reinold Hutten.In de feesttent is plaats voor 4000 fans. Kaarten kosten 25 euro. De verkoop gaat via thekellyfamilyliveinrossum.nl Op vrijdag 21 oktober is het Kleintje Tirol voor ouderen en gehandicapten, zaterdag 22 oktober is het Tiroler Schlager Festival en zondag 23 worden duizenden piratenliefhebbers verwacht op de Twentse Party.