Volledig scherm
© Carlo ter Ellen

Lezersmenu januari 2017: Aparthotel Delden

Aparthotel Delden doet voor de eerste keer in haar bestaan mee aan het lezersmenu. Bezoekers zullen niet alleen verrast opkijken van het menu, maar ook van de vele faciliteiten.

Met een eigen zwembad, welness, saunacomplex, golf-, tennis- en bowlingbanen en indoor spelfaciliteiten heeft het hotel zowel voor toeristen, dagjesmensen, sportliefhebbers als restaurantbezoekers veel te bieden. De naam is afkomstig van de appartementen bij de eerste bouw van het hotel. Ondertussen zijn ze omgebouwd naar 6-persoons familiekamers. Het huidige hotel telt 62 kamers en 160 bedden.
Varkenslende met zachte mosterdcreme. Dat is de amuse die u krijgt als verwelkoming bij het door chef-kok Richard Wegdam samengestelde lezersmenu. Mini-broodjes met olijfolie, zeezout en boter begeleiden uw voorgerecht: tonijn ingerold in witte en zwarte sesam én een tonijntartaar met ketjap en schuim van kerrie.

De wijnen bij dit lezersmenu komen van Berghorst & Bos. De Chardonnay Marrenon (2015) uit de Franse Vaucluse heeft een zeer aromatische neus van exotische vruchten, een rijke smaak en een goede balans. De rode Primitivo Cantina de Falco (2015) uit het Italiaanse Salentino ademt de volle geur van rood fruit en is krachtig maar elegant.

Het hoofdgerecht is een malse hertenbiefstuk met een lak van kruidnagel en rode port, vergezeld van een wildragout loempia. Geserveerd met gesmoorde spuiten, met spek, ui en een hutspot. Als dessert rouleaux van kaneelijs met gekarameliseerde appeltjes en croutons van Twentse krentenwegge.

Uiteraard sluit u af met een kop koffie, cappuccino of thee met een lekkernij. Karin en Jules Leenders, zijn samen met Mirjam Huisken de directie van het hotel , uw gastvrouw en gastheer. Ze zullen de bezoekers van het lezersmenu graag informeren over de vele mogelijkheden van het Aparthotel Delden.

Prijs lezersmenu 27,50 euro p.p. inclusief twee glazen wijn, bier of fris p.p. en kop koffie, cappuccino of thee. Uitsluitend ná telefonische reservering en op vertoon van deze bon. Deze aanbieding is geldig van 2 t/m 31 januari 2017.

Lezersmenu : maandag t/m donderdag 18.00 uur; vrijdag en zaterdag 17.00 en 20.00 uur; zondag 16.00 en 19.00 uur.

Aparthotel Delden
Sportlaan 7
7491 DG Delden
Telefoon : 074 – 3777 666
Email: info@aparthoteldelden.nl
Website: www.aparthoteldelden.nl

Breng hier uw stem uit!

Volledig scherm
© Carlo ter Ellen
Volledig scherm
Voorgerecht © Carlo ter Ellen
Volledig scherm
Hoofdgerecht © Carlo ter Ellen