Volledig scherm
© Carlo ter Ellen

Lezersmenu mei 2016 - Grand Café Soestdijk Enschede

Groots, Koninklijk en Royaal. Liefhebbers van het lezersmenu kunnen in de maand mei vorstelijk dineren bij Grand Café Soestdijk in Enschede.

Het is één van de mooiste plekjes aan de sfeervolle Oude Markt. Ruim een jaar geleden opende Grand Café Soestdijk de deuren. Met een capaciteit van ruim honderd couverts hoopt bedrijfsleider en gastheer Berend Koekkoek veel gasten te kunnen verwelkomen.

Voorgerecht
Wij serveren voorafgaand aan het diner een stokbroodje met kruidenboter en knoflooksaus. Het voorgerecht is een tweeluik van een kop verse aspergesoep en een tartaartje van zalm met mosterd-dille vinaigrette. Uw begeleidende witte wijn is een Chileense Chardonnay van het wijnhuis La Minga.

Hoofdgerecht
De keukenbrigade, onder leiding van Hans Ordelmans en Mark Mulder, verrast u met een hoofdgerecht van kalf en varkensoester met een zoete speksaus. Daarnaast serveren wij een bijpassend garnituur van warme voorjaarsgroenten, frisse rauwkost en gebakken aardappelen. De rode wijn die wij hierbij serveren is een Franse Merlot van het wijnhuis Laurent Micheal.

Dessert
Uw dessert is een tompouce van lasagnebladen met Zwitserse room en gemarineerde aardbeien, begeleid door vanille-ijs met slagroom. Afsluitend serveren wij koffie, thee of cappuccino met een lekkernij.

Grand Café Soestdijk
Oude Markt 3
7511 GA Enschede
Telefoon : 053 - 573 88 09
E-mail: info@soestdijk-enschede.com
Website : www.soestdijk-enschede.com

Lezersmenu : dinsdag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur.
zaterdag en zondag vanaf 16:30 uur en 19:30 uur.

Prijs lezersmenu 27,50 euro p.p. inclusief twee glazen wijn, bier of fris p.p. en kop koffie, cappuccino of thee. Uitsluitend ná telefonische reservering en op vertoon van deze bon. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 31 mei 2016.

Volledig scherm
© Carlo ter Ellen
Volledig scherm
© Carlo ter Ellen
Volledig scherm
© Carlo ter Ellen