Lezersmenu mei 2016 - Grand Café Soestdijk Enschede
Groots, Koninklijk en Royaal. Liefhebbers van het lezersmenu kunnen in de maand mei vorstelijk dineren bij Grand Café Soestdijk in Enschede.
Het is één van de mooiste plekjes aan de sfeervolle Oude Markt. Ruim een jaar geleden opende Grand Café Soestdijk de deuren. Met een capaciteit van ruim honderd couverts hoopt bedrijfsleider en gastheer Berend Koekkoek veel gasten te kunnen verwelkomen.
Voorgerecht
Wij serveren voorafgaand aan het diner een stokbroodje met kruidenboter en knoflooksaus. Het voorgerecht is een tweeluik van een kop verse aspergesoep en een tartaartje van zalm met mosterd-dille vinaigrette. Uw begeleidende witte wijn is een Chileense Chardonnay van het wijnhuis La Minga.
Hoofdgerecht
De keukenbrigade, onder leiding van Hans Ordelmans en Mark Mulder, verrast u met een hoofdgerecht van kalf en varkensoester met een zoete speksaus. Daarnaast serveren wij een bijpassend garnituur van warme voorjaarsgroenten, frisse rauwkost en gebakken aardappelen. De rode wijn die wij hierbij serveren is een Franse Merlot van het wijnhuis Laurent Micheal.
Dessert
Uw dessert is een tompouce van lasagnebladen met Zwitserse room en gemarineerde aardbeien, begeleid door vanille-ijs met slagroom. Afsluitend serveren wij koffie, thee of cappuccino met een lekkernij.
Grand Café Soestdijk
Oude Markt 3
7511 GA Enschede
Telefoon : 053 - 573 88 09
E-mail: info@soestdijk-enschede.com
Website : www.soestdijk-enschede.com
Lezersmenu : dinsdag t/m vrijdag vanaf 17:00 uur.
zaterdag en zondag vanaf 16:30 uur en 19:30 uur.
Prijs lezersmenu 27,50 euro p.p. inclusief twee glazen wijn, bier of fris p.p. en kop koffie, cappuccino of thee. Uitsluitend ná telefonische reservering en op vertoon van deze bon. Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 31 mei 2016.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Dit zijn wij
De oorlog die drie generaties nog altijd bezighoudt
De Tweede Wereldoorlog is al 72 jaar voorbij, maar heeft Nederland nog lang niet verlaten. -
Lezersmenu mei 2019: Pop-up GastroFabrique in Hengelo
HENGELO - In de voormalige Hazemeijerfabriek in Hengelo verrijst in mei een pop-uprestaurant. De GastroFabrique schotelt onze lezers vier gangen voor. -
Lezersmenu september 2019: Fellini in Enschede
René Bosch wil de deelnemers aan het Lezersmenu aan tafel het Italiaanse familiegevoel laten ervaren. Met passie voor het vak en bezieling van de kok tovert Fellini drie nazomer-gerechten op het bord, met een vleugje herfst. -
Dit zijn wij
Geboren tussen '45 en '55? Dan ben je een Babyboomer
Wij zijn geboren tussen circa 1945 en 1955. Wij zijn de rebellen, de spraakmakende protestgeneratie! Onze levenslust en onze ongehoorzaamheid doorbraken de verstarring en verstikkende bekrompenheid van de jaren 50. Dit zijn de Babyboomers! -
PREMIUMGeld & Geluk
Stephanie en zoon Freek: ‘Zijn er 6000 euro per jaar op achteruit gegaan na zijn 18de verjaardag’
Om voor zoon Freek te zorgen, krijgt Stephanie een deel van zijn persoonsgebonden budget. Het geld dat hij met beleggen verdient, zet hij opzij. In deze Mezza-rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld en Geluk.
-
Babyboomers
De pc-revolutie: van heuse koelkasten tot broekzakcomputer
Een kantoor of huiskamer zonder personal computer, het is nu niet meer voor te stellen. De babyboomers stonden eind jaren 70 vooraan bij een technologische big bang die nog steeds nagalmt. -
-
-
column
Waarom deze trend op LinkedIn zo irritant is - en wat je beter kan doen
Psycholoog Thijs Launspach is psycholoog en stressexpert en auteur van het boek Fokking druk. Hij verwondert zich over het moderne werken en geeft elke week tips voor meer geluk en minder stress op je werk. Vandaag: humblebragging -
PREMIUMEnergie1
Sluit je nu een jaarcontract af, dan ben je ook komende winter verzekerd van hetzelfde tarief
Deze week maakte Essent bekend dat het weer jaarcontracten aanbiedt. Lange tijd was het door de onzekere energiemarkt niet mogelijk voor consumenten om vaste contracten af te sluiten. Is het verstandig om nu vast te zetten?