Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Met korting naar Fields of Joy

Dotan, Typhoon, Di-rect én een heleboel andere bekende artiesten. Festival Fields of Joy pakt flink uit. Lezers van deze krant kunnen er bij zijn op 16 juli, nu met 10 euro korting.

Tubantia is sponsor van het Oldenzaalse festival en heeft een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Normaal kost een ticket - inclusief reserveringskosten - 42 euro. U betaalt slechts 32 euro, inclusief alle bijkomende kosten. De aanbieding geldt alleen voor Tubantia-abonnees. Wees er snel bij, want op is op.

Van singer/songwriters tot dj’s, rappers en bands. De line-up van Fields of Joy is divers. En het zijn niet de minste namen, de muzikanten die de derde zaterdag van juli naar Het Hulsbeek komen. “Vorig jaar was de sfeer geweldig. Dat willen we natuurlijk overtreffen. Dus zetten we alles op alles om opnieuw alle zintuigen van het publiek te prikkelen. Good vibes, good food and good music, daar staan we voor”, vertelt de organisatie.

Artiesten
Onder meer 2 Unlimited, Def Americans, Di-rect, Anneke van Giersbergen, Dotan en Typhoon komen optreden tijdens de tweede editie van het festival. Het terrein is verdeeld in negen ‘Fields of Joy’. De ‘Goudmijn’ is er één van. “Hoge bomen aan de ene kant, strandje en water aan de andere kant. Of je nu vooraan staat om lekker mee te zingen of je staat achteraan met je voeten in het zand, genietend van je biertje, het kan allemaal bij de Goudmijn.”

De Boomhut
Het podium van ‘De Boomhut’ ligt verscholen in het bos. “Een plek waar de hele dag de superfijne beats van UK garage, 2-step, Chicago en house classics ten gehore worden gebracht.” Verder is er een ‘Paradijs’ gebouwd voor songwriters en is er een ‘Eethoek’ waar hapjes en drankjes klaar staan. Kortom, bij Fields of Joy komen bezoekers niets te kort.
Wat: Fields of Joy

Wanneer: 16 juli 2016, vanaf 13.00 uur
Dagkaart: normaal 42 euro, Tubantia-abonnees 32 euro
Bestellen via: www.tubantia.nl/fields
Maximaal 10 kaarten per bestelling
Op=op.
Om de bestelling te plaatsen dient u een account aan te maken bij Ticketmaster

Klik en win
In een luchtballon over het festival? Kijk op onze Facebookpagina voor een spectaculaire win-actie: www.facebook.com/tubantiaclub.

Jeugd is ook van harte welkom op Fields of Joy. Een ‘kinderkaart’ (tot en met 17 jaar) kost 21 euro, t/m 10 jaar is gratis.