Volledig scherm

Ride for the Roses | Wie rijdt mee in het wielerteam van Tubantia?

Honderd kilometer fietsen voor een goed doel. Dat is zondag 4 september het parool bij het jaarlijkse wielerevenement ‘Ride for the Roses’. Voor de tweede keer in de historie is Twente gastheer voor de deelnemers, die uit het gehele land afkomstig zijn.

Was in 2004 recreatiegebied Het Hulsbeek (Oldenzaal) de start- en finishlocatie, nu fungeert Vliegveld Twenthe als begin- en eindpunt voor de vele duizenden mannen en vrouwen, die 25, 50 of 100 kilometer in Twente afleggen.

KWF
De opbrengst van de Ride komt ten goede aan het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) Kankerbestrijding. Tubantia ondersteunt het evenement. Vijftien medewerkers van de krant hebben een team geformeerd, dat 4 september de 100 kilometer gaat rijden. We willen dit team graag aanvullen met sportieve lezers. Er is plek voor maximaal vijftig fietsers.

Wie zich aansluit bij het team van de krant krijgt er iets leuks voor terug. U ontvangt gratis een fraai Tubantia-wielershirt, u start met uw teamgenoten in een apart vak én we zorgen er voor dat u een gevulde bidon en energybar meekrijgt.

Aanmelden
Aanmelden is heel eenvoudig: u laat zich digitaal als deelnemer voor de 100 kilometer registreren bij ‘Ride for the Roses’ én u schrijft zich tevens in bij de krant. Wij berekenen geen kosten, u betaalt alleen het reguliere inschrijfgeld aan Ride for the Roses.

Let op: we hebben slechts vijftig plekken in het team beschikbaar. Schakel dus een tandje bij en reageer snel. Wie zich al heeft ingeschreven voor de 100 kilometer hoeft dit niet nogmaals te doen. In dat geval volstaat alleen de aanmelding bij Tubantia.

Aanmelden tot uiterlijk maandag 15 augustus, 08.00 uur via www.tubantia.nl/ride100

www.ridefortheroses.nl