Volledig scherm
© Reinier van Willigen

Set-Up'65 heeft het maar één set lastig in Houten

HOUTEN - Springendal Set-Up'65 heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. In sporthal De Kruisboog in Houten was de ploeg van trainer Brahim Abchir met 3-0 te sterk voor Taurus.

De thuisploeg wist het Set-Up eigenlijk alleen in de eerste set moeilijk te maken. Daarin ging het lang gelijk op. Bij 16-16 leken de Ootmarsumse vrouwen een gaatje te slaan, maar Taurus gaf zich niet gewonnen en knokte zich terug. Het bleef daardoor spannend, maar bij 25-25 lukte het Set-Up toch om de set te beslissen. Mede dankzij een score van Kirsten Oude Luttikhuis trokken de bezoekers de winst naar zich toe.

Verzet gebroken
Waar Taurus in de eerste set nog in het spoor wist te blijven van Set-Up, was het verzet daarna gebroken. Het verschil tussen beide teams liep bij 21-11 zelfs op tot tien punten. Taurus liep in de slotfase van de set nog wel in op Set-Up, maar kwam nooit meer voor de winst in aanmerking. Ook in de derde set waren de verschillen groot. Via een 12-6 voorsprong sloot Set-Up de set uiteindelijk met 25-16 af.

Statistieken

Taurus - Springendal Set-Up'65 0-3 (25-27, 20-25, 16-25).