Volledig scherm
Maaike Schottink uit Markelo werd in 2015 uitgeroepen tot Hoftalent. De inschrijving voor de editie van dit jaar is nu geopend © Toma Tudor

Talentenjacht Hof van Twente nu ook met rappers en dj's

GOOR - Tijdens de talentenjacht Rabo Hoftalenten wordt straks in december niet alleen gespeurd naar die ene fantastische zangstem. Ook talentvolle rappers en dj's kunnen het podium van De Regghof in Goor betreden.

Het is voor het eerst dat er ook een dj contest en rapbattle aan het programma worden toegevoegd. Als vanouds treden de deelnemers tussen de 12 en 16 jaar op onder de noemer Junior Talenten. Vanaf 16 jaar staan deelnemers in het hoofdprogramma, met de kans uitgeroepen te worden tot Hoftalent 2016.

Inschrijving geopend
De inschrijving is inmiddels geopend. Aanmelden kan door een mail met naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en het betreffende nummer te sturen naar pr@reggehof.nl. Aanstormende rappers en dj's kunnen zich vanaf 10 jaar inschrijven en eventueel een filmpje meesturen.

Zangtalenten vanaf 16 jaar moeten hun auditie mailen via wetransfer.com of het (verborgen) youtubelinkje naar pr@reggehof sturen. Aanmelden kan tot 20 november.