Volledig scherm
Sarena Solari © Harold Pereira

Uitverkocht | Tongstrelend lekkers bij Festival der Zoete Verleidingen

Zoet, zoeter, zoetst daar draait het bij Het Festival der Zoete Verleidingen allemaal om. Ga met Tubantia Club mee en zie hoe al het lekkers wordt gemaakt. Laat je verleiden tot het proeven van de heerlijkste taartjes, de mooiste gebakjes en de knapperigste koekjes.

Op Het Festival der Zoete Verleidingen in het Drentse Sleen kunnen zoetekauwen en taartenbakkers het eerste weekend van augustus ongestoord losgaan. “Meer dan één punt taart eten is bijna wel verplicht bij dit festival”, vertelt Anneke Boekee van de organisatie vrolijk. “Lekker proeven en genieten van een heerlijk dag vol zalige zoetigheid.”

80 kramen
In de tuin van Boerderij Brownies Per Post zijn tal van activiteiten, demonstraties, workshops en voorstellingen met het thema ‘Zoete Verleiding’ bij te wonen. En in de meer dan tachtig kramen worden naast allerlei hemels lekkers ook bakbenodigdheden, servies, tafellinnen, koksmutsen, schorten en kookboeken verkocht.

VIP
Speciaal voor bezoekers van Tubantia Club is er een speciale VIP-parkeerplaats ingericht. Zo ben je lekker snel op het festival. En op een bijzondere plek op het festivalterrein staat bovendien een gezellig gedekte tafel klaar waar onder het genot van koffie met (uiteraard) gebak de dag smakelijk begint.

Bakbijbel
Daarnaast woon je in het Baktheater een demonstratie van Beste Thuisbakker 2015 Sarena Solari bekend van haar Italiaanse Bakboek bij. Zij maakt Cannoli di fillo en ook laat ze zien hoe je Fette al latte maakt. Ook Rutger van den Broek bekend van de Bakbijbel en www.rutgerbakt.nl is van de partij. Hij laat bij het maken van zijn Citroentartelettes met Italiaanse meringue zien hoe je moeilijk ogende technieken toch vrij gemakkelijk thuis toepast.

Dus ben je een bakfanaat of een zoetekauw? Dompel je dan als een VIP met Tubantia Club onder in de zoete sferen van dit heerlijke festival. En geniet voor een dag met volle teugen (en volle mond) van alle tongstrelende verleidingen die er uitgestald staan.

Bestel uw ticket via www.tubantia.nl/zoeteverleiding

Het Tubantia- arrangement:
• Entree Festival der Zoete Verleidingen
• Vooraan parkeren
• Gereserveerde tafel met koffie/thee en gebak
• Gereserveerde plek bakdemonstratie Sarena ( op 4 en 5 aug) of Rutger (op 6 aug)
• Goodiebag ter waarde van minimaal €20,-, met gratis (proef)producten

Data : 4, 5 en 6 augustus
Ontvangst : 12.00 uur
Locatie : Sleen (Drenthe)
Prijs : € 17,50

Openingstijden Festival der Zoete Verleidingen:
do 4 augustus 11:00 - 20:00 uur
vr 5 augustus 10:00 - 20:00 uur
za 6 augustus 10:00 - 17:00 uur

Adres: Brownies per Post, Bommertsweg 2, Sleen (Drenthe)
Info over Festival: www.festivalzoet.nl

Volledig scherm
Volledig scherm
Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement