Volledig scherm

Wat is uw nieuws van 2013?

ENSCHEDE - Welk nieuws van 2013 moet een blijvende plek krijgen op het Wereldtijdpad in Holten-Rijssen?


Net als vorig jaar geeft De Twentsche Courant Tubantia lezers de mogelijkheid zich uit te spreken over de vraag welke nieuwsgebeurtenis uit 2013 een blijvende plek moet krijgen op de jaarpalen van het Wereldtijdpad in Holten-Rijssen.

Vier categorieën met nieuwsfeiten

Om véél reacties te krijgen is gekozen voor een compacte verkiezing. We vragen u om in vier categorieën, Regio, Nederland, Europa en Wereld, te kiezen uit telkens vijf belangrijke nieuwsfeiten.

Vindt u in de regio de strafzaak Jansen Steur het belangrijkste nieuwsfeit, of de ontwikkelingen rond de doorstart van de luchthaven Twente? En nationaal? De troonswisseling, of de discussie rond Zwarte Piet? Of iets anders?

In Europa? Een nieuwe paus, of de honderdste Tour de France. En tenslotte het wereldnieuws. Blijft de dood van Nelson Mandela bij u hangen, of de onthullingen van klokkenluider Edward Snowden? Of? U beslist.

Jaarpaal op centrumplein Holten

De onthulling van jaarpaal 2013 vindt plaats op 21 juni 2014. Locatie is de Smidsbelt, het centrumplein van Holten.

De kunstopdracht voor het ontwerp van de jaarpaal is verstrekt aan Daphne Riedijk (1984), beeldend kunstenaar uit Deventer.

www.wereldtijdpad.nl

Stemmen is niet meer mogelijk.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement