Volledig scherm
© ANP

Win VIP-kaarten voor Jesus Christ Superstar

Hij komt terug in Nederland, nog één keer: de spectaculaire theaterproductie Jesus Christ Superstar met Ted Neeley in de hoofdrol. Hij speelde ook in de legendarische filmversie (1973). Tubantia-lezers kunnen erbij zijn als VIP wanneer Neeley (73) met nog altijd zijn lange haren de hoge noten haalt bij het vertolken van het onvergetelijke Gethsemane.

Velen hebben de film al meermalen gezien en herinneren zich Ted Neeley als 29-jarige. Wie kan dat vergeten: de hartstocht die hij en andere acteurs in de klassiek geworden rocksongs legden? Het meesterwerk, in 1970 geschreven door Andrew Lloyd Webber (muziek) en Tim Rice (tekst) vertelt het verhaal van de laatste week van Jezus Christus, gezien door de ogen van Judas. Dat was de vriend en discipel die hem zou verraden.

Nog één keer
En nu is er dankzij de Tubantia Club-winactie en TEC Entertainment een kans om Ted Neeley nog één keer te zien in de rol die zijn leven heeft bepaald. Dit in artistiek maar ook in menselijk opzicht, want tijdens de filmopnamen ontmoette hij de danseres die later zijn vrouw zou worden. De grootse Engelstalige theaterproductie die is geïnspireerd op de film doet op verzoek van grote ster Neeley zelf Nederland opnieuw aan. Naar verluidt omdat het publiek bij het vorige bezoek (najaar 2015) al op de banken had gestaan.

Exclusieve VIP-arrangementen
Voor Tubantia-lezers zijn er 10 (5x2) exclusieve VIP-arrangementen ter waarde van 227 euro te winnen. ‘Een buitenkans’, zegt Petra van Straaten namens organisator TEC. ‘Wij dachten vorig jaar: nuchtere Nederlanders… Maar nee, de voorstelling met orkest en een cast van 50 man greep het publiek aan, zo hevig dat we echt verbaasd stonden’.

Petra van Straaten, die Neeley in Nederland begeleidde, ziet zelfs een kans dat hij na de voorstelling zijn fans komt begroeten. ‘Maar dat weet je van tevoren niet zeker.’

Arrangement

Woensdag 4-jan 2017 - 20:00 uur, World Forum Theater – Den Haag

2x 1e rang toegangskaart 1 souvenirsbrochure 1 DVD Film JCS ontvangst en pauze drankje (voucher) parkeerkaart voor de parkeergarage van het WFT

Totale waarde per VIP pakket: € 227,--

De tickets en vouchers worden twee weken voor show datum toegestuurd.

Schrijf je hier in