CPB: Kabinet legt rekening bij volgende generaties

videoHet coalitieakkoord van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie legt de rekening voor alle plannen bij toekomstige generaties. Dat blijkt uit doorrekeningen door het Centraal Planbureau (CPB) van de plannen van het kabinet-Rutte IV. 

5 reacties

 • J.J. Fikkert

  1 jaar geleden
  De onbetrouwbare kliek regeert gewoon door. Kiezers zijn weer mooi belazerd door Rutte en zijn marionetten. Hoe zo vertrouwen terug winnen, dat woord komt niet voor in het Haagse woordenboek. In Groningen zijn ze weer afgescheept met een paar euro zakgeld waarvoor de bewoners een paar bakstenen aan kunnen schaffen. De Nederlandse burgers kunnen weer boeten voor het rampzalige beleid van een stel onbekwame ambtenaren.
 • Leendert van Herk

  1 jaar geleden
  En dan te bedenken dat onderwerpen waarover in het regeringsaccoord niets / nauwelijks wordt gesproken (vergrijzing, coronabeleid) nog niet eens konden worden doorgerekend, maar zwaar meetellen...
 • Klaas Dragtstra

  1 jaar geleden
  het is toch onvoorstelbaar, dat een nieuwe club die het allemaal op de rails moet zetten nu al met bovenstaande problemen van doen krijgt. het resultaat? de bevolking krijgt hierdoor nog minder vertrouwen in de politiek
 • Roelf otter

  1 jaar geleden
  De slechtste regering ooit. Ouderen worden het kind van de D'666 rekening
 • Christian Cannas

  1 jaar geleden
  Regeren is vooruitzien..wow wat een nieuw elan en wat een veranderingen. Rijen mensen amateuristisch in de kou laten staan voor te weinig subsidie terwijl de gaskraan alweer opengaat. Afvalwater gewoon de grond in blijven pompen. Pensioenen niet veilig,etc etc beetje kiezersbedrog dit..