De Jonge over drukte voetbalstadions: ‘Staantribunes dicht, hossen op een kluitje moet klaar zijn’

VIDEOHet ging iets beter met de naleving van coronaregels in voetbalstadions maar nog altijd is het in sommige vakken te druk. Daarom moeten staantribunes dicht, ook moeten seizoenkaarthouders beter verspreid worden. Burgemeesters gaan morgen in overleg met de profclubs in hun regio. ‘Dat hossen op een kluitje moet afgelopen zijn'.

5 reacties

 • M.S.M. Dijkman

  9 maanden geleden
  Iedereen die binnen komt is gevaccineerd of heeft tvt gedaan. Waar maken zij zich druk om. Met deze maatregelen kun je in de buitenlucht al lang alles weer open gooien.
 • Jan Pieter Buschenhenke

  9 maanden geleden
  Heb gisteren genoten van mijn stadion bezoek. Gedurende de hele wedstrijd zoveel mogelijk gezeten en rara hoe kan het steeds dezelfde bezoekers naast mij. Als je club dan in de 88-ste minuut de gelijkmaker scoort tegen AJAX ja dan zijn er wat high five's en brult iedereen naar harte lust. (Iedereen wel met QR code!!) Laat minister van volksgezondheid vooral zorgen dat de 1,8 miljoen ongevaccineerden een prik krijgen en eis vooral dat toegang met prik de standaard is!
 • Dries Vinke

  9 maanden geleden
  Alsjeblieft zeg.. hou op met die betutteling. Gewoon alles weer opengooien. Ophouden met die kunstmatige schijnzekerheid.
 • Jan Schepers

  9 maanden geleden
  Hugo de jonge snap niks van voetbal. hoe kun je juigen met de mond dicht? moet je bij elk feestje de mond houden.? gezellig.
 • Martin Van den Ham

  9 maanden geleden
  Wat een droeftoeter, je zult maar zo een als aanhanger van je club hebben, stil zitten niks zeggen. Het lijkt wel de vroegere lagere school, mond houden en stil zitten, luisteren wst de meester zegt, en anders in de hoek