Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

Er zitten gewoon fascisten in het parlement en niemand durft dat uit te spreken

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

11 reacties

 • Ron Karsseboom

  2 maanden geleden
  men vergeet dat democratie voor iedereen die een andere mening mag hebben en een ieder die verkozen zijn voor de achterban mag spreken, maar als de meerderheid voor een bepaalde weg kies dat dan de minderheid er niet mee eens is maar zich zal moeten schikken naar de meerderheid. dat is democratie.
 • Bertus van Elburg

  2 maanden geleden
  Het is opnieuw overduidelijk waar de FVD voor staat. Zeker geen forum voor Democratie maar een Forum voor Fascisme. Vooral uit op shockeren en destabiliseren van de democratie. Wie deze partij nu nog steunt, moet zich er bewust zijn dat hij/zij fascisten in de kamer helpt, en deel uitmaakt van 'de achterban' waar deze fascisten zo trots op zijn!
 • Marnix Morsink

  2 maanden geleden
  Opnieuw Oscan die de moed heeft het beest bij de naam te benoemen en in het verlengde daarvan de vraag; zijn er criteria waaraan je moet voldoen om kamerlid te mogen zijn of te blijven? Zo niet, wordt het tijd dat die er komen en ook gehanteerd worden!
 • Douwe Baas

  2 maanden geleden
  Het ergste is dat deze fascisten gekozen zijn en er dus veel meer fascisten in Nederland wonen die deze mensen steunen en dat er in deze kamer mensen zitten die zich te stil houden.
 • G. Westhoff

  2 maanden geleden
  Helaas is er geen respect meer voor anders denkenden. Eens met de opinie