Explosief memo Omtzigt is bom onder CDA én formatie

VideoCDA-Kamerlid Pieter Omtzigt vindt dat de partijtop hem heeft tegengewerkt in zijn poging om lijsttrekker te worden. In een intern memo haalt het stemmenkanon hard uit naar de lijsttrekkersverkiezing, partijfinanciën en de CDA-cultuur. De onthulling legt opnieuw een bom onder het CDA én de formatie.  

12 reacties

 • M.A. Kienhorst

  4 maanden geleden
  Laat Pieter alsjeblieft overstappen naar VOLT. Een partij die écht andere politiek wil Bovendien zijn we dan voor een poos van het CDA af.
 • JHH Braamhaar

  4 maanden geleden
  Ik wil er nog ff bij zeggen dat alle politieke partijen niet van deze tijd zijn. Ik ga liever voor 6 partijen. Extreem links,links midden links,midden rechts rechts en Extreem rechts. Zo blijft de keuze beperkt. En hadden we nu al lang een nieuw kabinet gehad, met Pieter als premier!
 • j stoevelaar

  4 maanden geleden
  Omzigt groot gelijk. CDA, Christelijk, de bezem moet erdoor. CDA moet gezuiverd worden en ga door als een kleinere partij. Eerlijkheid duurt het langst. Elke dag terug kijken op hetgeen wat gedaan is. Rustgevende nachtrust voor de nieuwe eerlijke dag. Zo kan je ieder in de ogen kijken.
 • Kleise

  4 maanden geleden
  Ben het volkomen eens met Braamhaar
 • Elso Snippe

  4 maanden geleden
  Als ik Pieter Omtzicht was zou ik aangifte doen bij het OM. En ik zou een partij voor mij zelf beginnen. E. Snippe