ANP
Volledig scherm
© ANP

Geen burgemeester streed voor eenzame jongeren

COMMENTAARVorig jaar kozen meer dan driehonderd jongeren voor zelfdoding. Het is een getal waar een enorm maatschappelijk probleem achter schuilgaat. Hoewel het totaalaantal zelfdodingen vorig jaar niet steeg, was onder jongeren wel een toename te zien. Vooral onder mannen tussen de 20 en 30 jaar kwam suïcide meer voor en voornamelijk in de wintermaanden, toen jongeren door de lockdown weinig kanten op konden.

3 reacties

 • Herman Kassenberg

  1 jaar geleden
  Ik baal van deze maatregelen, omdat de winkels morgen wel open mogen en de horecabedrijvenmogen pas misschien over 10 dagen pas open. Het is beter, dat ook de horecabedrijven morgen weer open gaan, omdat ze failliet kunnen gaan en dat is niet de bedoeling.
 • Hofman

  1 jaar geleden
  Je vreet al 12 jaar ons geld uit je AOW,je betaalt veel liever aan de buitenlanders.
 • Kees Reefman

  1 jaar geleden
  Ik vind het een vreemde titel “geen burgemeester streed voor eenzame jongere”. Deze titel is zeer suggestief. Ten eerste is onbekend waarom mensen besloten tot zelfdoding. Ten tweede is er niemand, dus ook geen burgemeester, die de bewuste persoon van zelfdoding heeft weten te behoeden. En ten derde worden hier verschillende situaties gekoppeld. Tubantia gaat steeds meer de kant op van zgn prikkelende titels die de lading niet dekken.
 1. Halve Duitse kabinet op bezoek in Nederland: ‘Zolang we geen voetbal spelen zijn we goede partners’
  met video

  Halve Duitse kabinet op bezoek in Nederland: ‘Zolang we geen voetbal spelen zijn we goede partners’

  Duitsland heeft de eerste achttien Leopard 2-tanks geleverd aan Oekraïne. Bondskanselier Olaf Scholz bevestigde het maandag in Rotterdam na een diepe zucht. ,,We hebben geleverd zoals aangekondigd.” Wapenleveranties liggen nog altijd gevoelig in Duitsland, al leverde geen enkel Europees land zoveel wapentuig aan Kyiv als Duitsland. Vaak deed het land dat in samenwerking met Nederland, zoals bij de pantserhouwitsers.