Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport komt aan voor overleg van de Ministeriele Commissie COVID-19 (MCC) over de aanpak van het coronavirus.
Volledig scherm
Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport komt aan voor overleg van de Ministeriele Commissie COVID-19 (MCC) over de aanpak van het coronavirus. © ANP

Kabinet bijeen over coronamaatregelen: avondklok en nóg strengere regels voor visite

Het kabinet wil nog eens een verzwaring van de coronamaatregelen, bovenop de al geldende lockdown. Ingrediënten zijn een avondklok en strengere regels rond reizen, visite en quarantaine. Die avondklok zou mogelijk op vrijdag al ingaan en lopen van 20.30 uur tot 04.30 uur.

1 reactie

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Ongeveer iedere avond ben ik op stal voor de revalidatie van mijn paard. Wegens peesblessure moet zij gedoseerd iedere dag haar beweging krijgen wat wij doen volgens een schema van de dierenarts. De stalhouder helpt mij al zo veel als hij kan, maar ik kan hem niet vragen de hele revalidatie over te nemen. Belangrijk is dat zij beweging krijgt voor haar herstel, Ik moet gewoon werken overdag, dus dat is geen optie.
 1. SP wil het eigen risico afschaffen: 'Het is heel scheef'
  Play

  SP wil het eigen risico afschaffen: 'Het is heel scheef'

 2. Sekswerkers: 'Behandel ons als de andere contactberoepen'
  Play

  Sekswer­kers: 'Behandel ons als de andere contactbe­roe­pen'