Kamervoorzitter doet aangifte ‘vanwege lekken van vertrouwelijke informatie’ in kwestie-Arib

Kamervoorzitter Vera Bergkamp doet vandaag namens het bestuur van de Tweede Kamer aangifte van het lekken van vertrouwelijke informatie in de kwestie rond oud-Kamervoorzitter Khadija Arib.

3 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Bergkamp kan nog eens een voorbeeld nemen aan Arif. Arif had de kamer altijd goed onder controle en had een goede uitstraling. Daar kan Bergkamp niet tegen op. Tijd voor haar om op te stappen. W. Egberink
 • Peter van Nellestijn

  2 maanden geleden
  Zowel het kabinet als de kamerleden zijn allen naar druk met zichzelf en anderen in de zeik zetten. Ze zouden moeten doen waar ze voor zijn aangenomen. Kabinet moet regeren en de kamer moet het volk vertegenwoordigen. Geef elkaar respect en doen waar" Wij "jullie voor betalen. En luister eens naar de burgers meneer Rutte. (aftreden)
 • Leendert van Herk

  2 maanden geleden
  Nu zal de gehele Tweede Kamer, de voorzitter voorop moeten laten zien hoe er werkelijk wordt omgegaan met veiligheid en dat nu Kamerlid mevrouw Arib zo ernstig van binnen de Kamer zelf wordt bedreigd met on fatsoen en onjuiste procedures dat hierdoor een Kamerlid al wordt geroasted voordat er überhaupt met haar is gesproken. Geen wonder dat het vertrouwen in de politiek nog steeds afneemt. Gelukkig niet in Kamerleden zoals o. a. Leijten, Omzigt, Marijnissen, vd Plas, Ouwehand en Pouw Verweij.