Thierry Baudet van Forum voor Democratie tijdens de demonstratie op het Malieveld. Hij ging daar op de foto met Van den B., de man die bij Kaags huis met een brandende fakkel opdook. Forum zegt geen banden te hebben met Van den B.
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Baudet van Forum voor Democratie tijdens de demonstratie op het Malieveld. Hij ging daar op de foto met Van den B., de man die bij Kaags huis met een brandende fakkel opdook. Forum zegt geen banden te hebben met Van den B. © ANP

Max van den B. vocht al tegen satan, maar hitste Forum hem op?

Is de man die D66-leider Sigrid Kaag bedreigde, opgehitst door Forum voor Democratie? ‘Absurd verwijt’, zegt de partij. Forum is aanjager, zeggen anderen juist.

 1. Politici woedend op Forum na incident met fakkel bij Kaag: ‘Als je gif zaait, oogst je bedreigingen’
  Play
  VIDEO

  Politici woedend op Forum na incident met fakkel bij Kaag: ‘Als je gif zaait, oogst je bedreigin­gen’

  Forum voor Democratie ligt onder vuur na een incident bij het huis van D66-leider Sigrid Kaag. Een 29-jarige Amsterdammer werd gisteravond opgepakt nadat hij met een brandende fakkel bij het huis van de D66-leider opdook. Hij uitte kort daarvoor in een filmpje kritiek op het World Economic Forum, het platform in Davos waarover Forum de laatste weken geregeld kritiek uit.
 2. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.