Demissionair premier Mark Rutte en demissionair Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (CDA) in gesprek met de pers over de laatste stand van zaken rond het coronavirus.
Volledig scherm
Demissionair premier Mark Rutte en demissionair Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (CDA) in gesprek met de pers over de laatste stand van zaken rond het coronavirus. © ANP

Met noodgrepen wil kabinet herhaling van vorige zomer voorkomen

Halverwege de zomer gooit het kabinet het beleid om. Vakantievoorschriften worden slecht nageleefd, dus veranderen de regels in de hoop een herhaling van vorig jaar te voorkomen. Toen kwamen vakantiegangers massaal besmet terug.

1 reactie

  • mannita sierink

    1 jaar geleden
    is het niet meer dan de hoogste tijd dat wij rutte de laan uitsturen?? die man is toch totaal niet te vertrouwen! hij blijft maar doorgaan en wij blijven het maar pikken! en nu dat mens kaag erbij die zo hooghartig haar plek inneemt en cu aan de kant schopt en alleen met pvda en groen links die zo verloren hebben met de verkiezingen!!!! afgelopen zondag heeft dat mens fijn in haar huis uren gedineerd met jawel ploumen jetten en klaver!!!! dat noem ik verraad verraad naar ons de kiezers!!!