Omstreden 2G-plan op de lange baan, ‘langere avondlockdown dreigt’

VIDEO'SHet kabinet bevriest het controversiële plan om ongevaccineerden buiten te sluiten (2G). Ook de uitbreiding van de coronapas naar werk en onderwijs gaat op de lange baan. Het ontbreekt aan voldoende politiek draagvlak, tegelijk is het te vroeg om al sectoren te heropenen. Voor de avondlockdown dreigt dus verlenging. 

17 reacties

 • Peter van Nellestijn

  2 maanden geleden
  Duitsland heeft 2G en de het een na her andere bedrijf sluit de deuren. Mensen komen niet meer en de kosten blijven. Dus Hugo, dreigen helpt niet, heeft tegenovergesteld effect. Ga meer boosten voor die die willen en laat andere mensen hun eigen leven leiden.
 • John Kuipers

  2 maanden geleden
  Waarom niet 2 G als bewezen is dat de ziekenhuis opnames sterk afnemen en de wachtenden weer geholpen kunnen worden, daar moeten we voor gaan als dan toevallig andere sectoren er ook beter van worden dan is dat mooi meegenomen. Ik moet er ook niet aan denken telkens te worden gecontroleerd op besmetting.
 • Hofman

  2 maanden geleden
  Hugo(tje) je bent een grote prutser,naar de kiezer(s) wordt toch niet geluisterd.
 • henk kroeze

  2 maanden geleden
  We kijken toch iedere keer naar onze buurlanden en Europese landen, waar om nu niet. Iedere keer voor op staan bij millieu de euro enz, maar bij beslissingen en vaccinaties over corona, iedere keer achteraan. Toon eens leiderschap demissionair kabinet.
 • H Meulenbrock

  2 maanden geleden
  Het is toch dweilen met de kraan open met dit beleid. Geef de meerderheid van de bevolking is een keer voordeel i.p.v. al die wappies en anderen die tegen vaccineren zijn. Door hen heb je al die maatregelen en straks allemaal doden onder de bevolking die niet geholpen kennen worden aan andere ernstige ziektes. Als je niet gevaccineerd wilt worden moet je ook niet op zorg rekenen in het ziekenhuis. Je hebt je kans zelf voorbij laten gaan