Sywert van Lienden zegt CDA-lidmaatschap op na mondkapjesrel

VIDEOMondkapimporteur Sywert van Lienden is niet langer lid van het CDA. Dat melden Van Lienden en het partijbestuur zojuist in een korte persverklaring.  

2 reacties

 • B Nollen

  1 maand geleden
  Deze man is gewoon uit op het geld en niet iets over te hebben voor de mensen die het nodig hebben terug storten het geld met rente en nooit meer zaken doen met deze man
 • jan benerink

  1 maand geleden
  Tsjonge jonge wat een kontendraaierij! Het CDA is druk bezig om zichzelf volledig onbetrouwbaar te maken. En maar blijven onderzoeken, en maar allerlei dure woorden blijven strooien….. Gatverdamme om maar eens wat onchristelijks te roepen. Het wordt tijd voor een hele grote schoonmaak in de partijtop.
 1. Rutte door het stof om te snelle versoepelingen: ‘Een inschattingsfout, excuses daarvoor’
  VIDEO
  2

  Rutte door het stof om te snelle versoepe­lin­gen: ‘Een inschat­tings­fout, excuses daarvoor’

  Demissionair premier Mark Rutte gaat door het stof voor de persconferentie van afgelopen vrijdag, waarin de coronamaatregelen zijn aangescherpt. Toen wilde Rutte niet reflecteren op de koerswijziging van het kabinet. ,,Excuses’’, zegt Rutte nu. ,,Dat was geen goede persconferentie van ons.’’ Hij zegt dat het kabinet een ‘inschattingsfout’ heeft gemaakt door eind juni de meeste coronaregels te laten varen.
 2. Pakket met injectienaald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

  Pakket met injectie­naald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

  Bij de Tweede Kamer is deze week een pakketje bezorgd met daarin een injectienaald en een oproep om geld te betalen. PVV-leider Geert Wilders gaat bij de politie aangifte doen van poging tot afpersing, omdat het pakket aan hem zou zijn gericht. Het Openbaar Ministerie (OM) bevestigt dat. ,,Het OM ziet dit als een bedreiging met zware mishandeling en een poging tot afpersing en pakt het op”, laat een woordvoerder aan deze site weten.