1. Roep om meer bewakingcamera’s in Wierden wordt luider: ‘Ze trapten er afgelopen zomer nog 30 fietsen in elkaar’
  PREMIUM

  Roep om meer bewakingcamera’s in Wierden wordt luider: ‘Ze trapten er afgelopen zomer nog 30 fietsen in elkaar’

  WIERDEN - De maat is vol. Er moet zo snel mogelijk camerabewaking komen bij het NS-station in Wierden. Die oproep heeft nu ook het gemeentehuis bereikt. De oorzaak? Wekelijkse vernielingen en een stevige toename van het aantal (fiets)diefstallen. Een probleem dat overigens niet alleen in de stationsomgeving speelt. „We kunnen nog wel een paar hotspots meer bedenken.”
 1. Maak een feestje van Sinterklaas, want het verdriet blijft jaren kleven
  PREMIUM
  Lezersreacties

  Maak een feestje van Sinter­klaas, want het verdriet blijft jaren kleven

  Het is zover, heerlijk avondje is gekomen. Pakjesavond, 5 december. Ons advies: maak er voor de kinderen een feestje van waaraan ze met plezier zullen terugdenken. Want loopt het uit op verdriet, angst of teleurstelling, dan kan het jaren aan ze blijven kleven. Dat blijkt uit onderstaande bloemlezing van lezersreacties op het aangrijpende sinterklaasverhaal van Haaksbergenaar Ad Fox vorige maand in deze krant.
 1. Lekker innovatief bezig in de Reggestreek, waar opa’s en oma’s de geraniums verruilen voor Albert Heijn
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Lekker innovatief bezig in de Regge­streek, waar opa’s en oma’s de geraniums verruilen voor Albert Heijn

  Heeft Tijmon Vosselman het ei van Columbus gevonden? Is de eigenaar van Albert Heijn in Wierden trendsetter met zijn plan om gepensioneerden te werven voor zijn zaak? Het zou zomaar kunnen, nu talloze bedrijven kampen met personeelstekorten. Aan interesse geen gebrek. De oproep van de supermarkt stond nog geen dag online en de aanmeldingen stroomden binnen.