De feestcommissie van SV Enter presenteert de plannen voor de viering van het eeuwfeest.  Op foto: links staand Marco Borggreve (links staand), Paul Diepenmaat, Erik Stegeman en Lianne Heilen (zittend vooraan) en Sietse Steentjes, Gerard Libbers en Daniëlle Krake (achterste rij).
Volledig scherm
De feestcommissie van SV Enter presenteert de plannen voor de viering van het eeuwfeest. Op foto: links staand Marco Borggreve (links staand), Paul Diepenmaat, Erik Stegeman en Lianne Heilen (zittend vooraan) en Sietse Steentjes, Gerard Libbers en Daniëlle Krake (achterste rij). © Robin Hilberink

Bij SV Enter staat in 2022 alles jaar lang in teken eeuwfeest: ‘Het moeten wel klappers worden’

ENTER - Voetbalclub SV Enter is bijna jarig. Honderd jaar worden ze volgend jaar. De voetballers kunnen de slingers het hele jaar laten hangen, want er is een lange rij jubileumactiviteiten in gang gezet. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Reggestreek