Volledig scherm
Een Enternaar bleek vrijdagavond met teveel (1,14 promille) alcohol op op een snorfiets te zijn gestapt. © Eldridge Pentury

Boete voor drankrijder uit Enter

ENTER - De politie heeft vrijdagavond rond kwart over negen op de Dorpsstraat in Enter een 42-jarige Enternaar staande gehouden, die op een snorfiets zonder licht reed. 

De man bleek onder invloed van alcohol op de snorfiets te zijn gestapt. In het bureau werd een blaasproef bij de man afgenomen en een alcoholpromillage van 1,14 vastgesteld. De Enternaar heeft na overleg met het Openbaar Ministerie direct een boete van 234 euro gekregen.

  1. Wensboom goede doel
van kerstmarkt Wierden

    Wensboom goede doel van kerstmarkt Wierden

    WIERDEN - De Wensboom is zaterdag het goede doel van de kerstmarkt, die tussen 14.30 en 20.00 uur in het Wierdense centrum wordt georganiseerd door de lokale serviceclubs Rotary en Lions. Deze boom staat ergens op de markt. Iedere bezoeker kan daarin een wens voor een ander ophangen. Een commissie, bestaand uit leden van de serviceclubs, beoordeelt de verzoeken. De mooiste worden uitgevoerd. Hiervoor zamelen de standhouders en de vrijwilligers op de kerstmarkt het benodigde geld in.

Reggestreek