Volledig scherm
Evert Roelofs was in zijn woonplaats Daarlerveen onder meer betrokken bij de verbouwing van dorpshuis ’t Trefpunt tot kulturhus. © Emiel Muijderman

Daarlervener Evert Roelofs, oud-raadslid PvdA/GroenLinks, overleden

DAARLERVEEN - Oud-raadslid Evert Roelofs van de gemeente Hellendoorn is afgelopen zaterdag op 75-jarige leeftijd overleden. 

Roelofs was sociaal-democraat in hart en nieren en hij zat twaalf jaar voor de PvdA/GroenLinks-fractie in de Hellendoornse gemeenteraad. De inwoner van Daarlerveen was jaren bestuurslid van de PvdA-afdeling Hellendoorn en preses van Plaatselijk Belang Daarlerveen. 

Hij was verder onder meer betrokken bij de verbouwing van dorpshuis ’t Trefpunt in Daarlerveen tot kulturhus. Ook was Roelofs onder meer voorzitter van de Buurtbus en maakte hij deel uit van de WMO-raad. 

  1. Wouter (23) uit Nijverdal leidt nieuwe studentenvereniging in Zwolle, die zich vooral richt op mbo’ers
    PREMIUM

    Wouter (23) uit Nijverdal leidt nieuwe studenten­ver­e­ni­ging in Zwolle, die zich vooral richt op mbo’ers

    NIJVERDAL/ZWOLLE - Studentenverenigingen genoeg in Zwolle, maar eentje die zich vooral richt op mbo’ers was er tot nu toe niet. Evenmin een club die mikt op studenten in de creatieve sector. Bij de nieuwe studentenvereniging COS komen die twee dingen samen. Nijverdaller Wouter Wolfkamp (23), oud-student van de creatieve vakschool Cibap, is voorzitter van de kersverse club.

Reggestreek