Het duurzaamheidscompliment werd zaterdag uitgereikt aan De Morshoeve in Enter. Van linksaf: Judith en Herbert Stamsnijder van de Morshoeve, wethouder Richard Kortenhoeven en SDEWE-bestuurder Tonnie Kroeze.
Volledig scherm
Het duurzaamheidscompliment werd zaterdag uitgereikt aan De Morshoeve in Enter. Van linksaf: Judith en Herbert Stamsnijder van de Morshoeve, wethouder Richard Kortenhoeven en SDEWE-bestuurder Tonnie Kroeze. © Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter

De Morshoeve uit Enter krijgt compliment voor duurzame aanpak agrarisch bedrijf

ENTER - Herbert en Judith Stamsnijder van De Morshoeve in Enter hebben zaterdag het rondreizend compliment ontvangen van de Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter (SDEWE). Die werd hen uitgereikt door wethouder Richard Kortenhoeven.

  1. Burgemeester Wierden schrikt van hoog aantal lokale besmettingen: ‘Verwacht dat aanvullende maatregelen nodig zijn’

    Burgemees­ter Wierden schrikt van hoog aantal lokale besmettin­gen: ‘Verwacht dat aanvullen­de maatrege­len nodig zijn’

    WIERDEN - In het meest recente overzicht met coronabesmettingen in de regio, springt onder meer Wierden er in negatieve zin uit. In de laatste 24 uur voor het RIVM vrijdagmiddag de laatste cijfers bekendmaakte, waren er 43 nieuwe ziektegevallen. Maar de hele afgelopen week nam het aantal besmettingen in Wierden al fors toe. Burgemeester Doret Tigchelaar spreekt haar zorgen uit.

Reggestreek