Volledig scherm
De uitreiking van de schenking door Plé-Bek bie Hek aan de stichting Bowie in het Wierdense café Tante Ell. © Plé-Bek bie Hek

Donatie 3.500 euro voor Wierdense stichting Bowie

WIERDEN - De stichting Bowie heeft deze week een schenking van 3.500 euro ontvangen. Die is afkomstig uit de opbrengst van de jaarlijkse Plé-Bek bie Hek die in september bij café Tante Ell aan de Nijverdalsestraat in Wierden werd gehouden. 

Bowie helpt de armoede te bestrijden binnen de gemeente Wierden. De organisatie zet zich in voor inwoners die, vaak buiten hun eigen schuld, in financiële problemen zijn geraakt. 

Plé-Bek bie Hek is inmiddels op zoek naar een goed doel voor de editie van 2020. De suggesties zijn te mailen  tot 10 januari: plebekbiehek@versatel.nl

  1. #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’
    HéScheids

    #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’

    ENSCHEDE - Frank Driezes van Lochuizen belooft een teamgenoot een kratje bier als hij weer scoort uit een vrije trap, supporters van Excelsior’31 moeten oppassen langs de kant van het veld en de scheidsrechter imiteert een schwalbe van een FC Trias-speler op prachtige wijze. Ook het afgelopen voetbalweekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen. Herbeleef de meest bijzondere momenten in deze video.

Reggestreek