Het Molenpad in Enter.
Volledig scherm
Het Molenpad in Enter. © Nieuw Enter Wierden

Een flinke stap vooruit met opknappen van Enterse Molenpad

ENTER - Het duurde drie jaar, maar eindelijk lijkt een oplossing in de maak voor het slecht toegankelijke Molenpad in Enter. De door bewoners gewenste verbreding van de route zit er niet in, omdat het niet lukt een akkoord te sluiten met de grondeigenaren.

 1. ‘Schokkende’ cijfers: bendes beroven boeren voor miljoenen aan gps-systemen, vooral in Oost-Nederland
  PREMIUM

  ‘Schokkende’ cijfers: bendes beroven boeren voor miljoenen aan g­ps-systemen, vooral in Oost-Nederland

  Agrariërs worden geteisterd door Europese bendes die gps-systemen uit landbouwvoertuigen roven. In ruim een jaar tijd is meer dan 200 keer aangifte gedaan, waarvan meer dan de helft afkomstig is uit Oost-Nederland. Dat blijkt nu voor het eerst de diefstalcijfers uit heel het land zijn verzameld. De politie vindt de inventarisatie ‘schokkend’. De schade loopt in de miljoenen euro's.
 2. Gemeente grijpt in om ‘ramp’ bij brug in Hellendoorn te voorkomen: ‘Situatie is totaal uit de klauwen gelopen’
  PREMIUM

  Gemeente grijpt in om ‘ramp’ bij brug in Hellen­doorn te voorkomen: ‘Situatie is totaal uit de klauwen gelopen’

  HELLENDOORN - Veel jongeren zoeken tijdens warme dagen verkoeling bij en in de Regge. Maar bij de Overwaterbrug achter ijsfabriek Ben & Jerry’s dreigt de situatie geheel uit de hand te lopen. De gemeente Hellendoorn grijpt in met een noodverordening. Want de jeugd misdraagt zich zodanig dat de brug dreigt in te storten en er risico’s zijn dat er een ramp gebeurt.

Reggestreek