Egbert van der Ziel, dagopvangcoördinator Anne Broos en begeleider Nick Veneman (van linksaf), bij de officiële ingebruikname van het plateau voor mindervalide vissers in Wierden.
Volledig scherm
PREMIUM
Egbert van der Ziel, dagopvangcoördinator Anne Broos en begeleider Nick Veneman (van linksaf), bij de officiële ingebruikname van het plateau voor mindervalide vissers in Wierden. © Lenneke Lingmont

Egbert (80) blijkt natuurtalent bij vissen op nieuwe stek in Wierden: ‘Je hebt alweer beet...’

WIERDEN - Egbert van der Ziel was vooraf het liefst in het busje van de dagopvang blijven zitten. Maar een uurtje later verlaat de 80-jarige de Wierdense vijver met een emmer vol vis en ziet hij vaker hengelen toch wel zitten.

  1. Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellendoorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellen­doorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    HELLENDOORN - Manny (79) en Mineke (77) Mollink schenken hun Statenbijbel uit 1721 aan Stichting Oald Heldern de Noaberschop. Jarenlang lag het antieke boek op een dekenkist bij de ingang van voormalig restaurant De Kroon, die het ondernemersechtpaar bestierde. Oald Heldern is, zo laat Dinand Webbink weten, blij met de bijzondere gift. „Geweldig om zo’n boek van driehonderd jaar oud in handen te hebben, hij krijgt een mooi plekje.”