Volledig scherm
Bubbels & Jets in Enter. © Bubbels & Jets

Enterse Bubbels & Jets hoeft van rechter geen geld te betalen aan Küchenwelt

ALMELO/ENTER - Bubbels & Jets hoeft niet ruim 11.000 euro te betalen aan Küchenwelt uit Enschede, dat ook bekend staat onder de naam Keukenondersteuning Nederland. Dat heeft de Almelose rechter Koen Haarhuis bepaald.

Dat bedrag werd door Küchenwelt geëist in een kort geding, dat vorige maand voor de Almelose rechtbank was aangespannen tegen de Enterse badkamerspecialist. Aanvankelijk ging het zelfs om een geldsom van iets meer dan 18 mille, maar dit werd voorafgaand aan de rechtszitting teruggebracht tot ruim 11.000 euro. De advocaat van Bubbels & Jets kondigde al aan dat de Enterse ondernemer met een tegenvordering zou komen, mits het bedrag zou worden toegewezen in het vonnis. Nu dit niet gebeurd is, hoeft dit dus niet meer.

Financieel conflict

Küchenwelt verkocht sinds 2015 keukens vanuit de showroom van Bubbels & Jets, maar deze samenwerking eindigde afgelopen zomer na een financieel conflict. 

Bubbels & Jets moet Küchenwelt wel de gelegenheid bieden de nog in de showroom aanwezige keukens binnen twee weken na de gerechterlijke  uitspraak te kunnen weghalen. De keukens dienen in behoorlijke staat klaar te staan.

Reggestreek