Kiespijn? Deel Reggestreek moet straks voor noodgevallen naar tandarts in Enschede

videoNIJVERDAL/HELLENDOORN/WIERDEN - Inwoners van Hellendoorn, Nijverdal en Wierden moeten na de jaarwisseling een flink stuk verder rijden als ze in de avonduren of de weekeinden kiespijn of andere gebitsproblemen hebben. Ze kunnen na 1 januari terecht bij de Tandarts Post Twente in hartje Enschede.

De dertien tandartspraktijken in Nijverdal, Hellendoorn en Wierden hebben vorige maand besloten te stoppen met het draaien van gezamenlijke avond- en weekenddiensten. Ze laten deze diensten in het vervolg over aan het vaste team van de Tandarts Post Twente aan de Beltstraat 43 in Enschede. Deze functioneert op ongeveer dezelfde manier als de huisartsenpost in Almelo. 

  1. #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’
    HéScheids

    #HéScheids: Kratje bier voor speler Lochuizen, supporters Excelsior’31 in ‘gevaar’

    ENSCHEDE - Frank Driezes van Lochuizen belooft een teamgenoot een kratje bier als hij weer scoort uit een vrije trap, supporters van Excelsior’31 moeten oppassen langs de kant van het veld en de scheidsrechter imiteert een schwalbe van een FC Trias-speler op prachtige wijze. Ook het afgelopen voetbalweekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen. Herbeleef de meest bijzondere momenten in deze video.

Reggestreek