Hidzer Gorter (links) en Luc Hans van Bistro De Holterberg koken op bestelling voor mensen die nu aan huis zijn gekluisterd. ‘Het loop storm’, aldus Hans.
Volledig scherm
PREMIUM
Hidzer Gorter (links) en Luc Hans van Bistro De Holterberg koken op bestelling voor mensen die nu aan huis zijn gekluisterd. ‘Het loop storm’, aldus Hans. © Lenneke Lingmont

Koks in Reggestreek koken lekker door: ‘Onze ovenschotels zijn bijna niet aan te slepen’

NIJVERDAL/RIJSSEN-HOLTEN/WIERDEN - Lekker uit eten gaan is vanwege de coronacrisis niet mogelijk. Maar als de gast niet naar het restaurant komt, dan komt het restaurant wel naar de gast. De ‘re’ in horeca bezorgt maaltijden aan huis of biedt gelegenheid ze op te halen.

„Het loopt storm hier”, roept Luc Hans enthousiast. Hij bestiert samen met compagnon Hidzer Gorter Bistro De Holterberg aan de Forthaarsweg in Holten. De uitbaters stonden met de rug tegen de muur toen van overheidswege de horeca in Nederland  tot nader order op slot moest.

Reggestreek