Volledig scherm
Lageveldloop crossrun in Wierden voor kinderen. © Marcel ter Bals

Scholencrossrun op het Lageveld bij Wierden

WIERDEN - Bij de recreatieplas aan de Vriezenveenseweg staat zaterdag de eerste van vier Lageveldlopen te wachten. De deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden. 

Verder is er ook een 1.500 meter lange scholencrossrun voor kinderen van de basisschoolgroepen 5 tot en met 8 uit de regio. De inzet voor de teams is een wisselbokaal voor hun school. 

De organisatie van het loopfestijn is in handen van de Atletiekvereniging Twenterand. Meer informatie over de wedstrijden: lageveldlopen.nl. Inschrijven kan tot een half uur voor de aanvang van de te lopen afstand.

  1. Verdwenen schnitzel
    PREMIUM

    Verdwenen schnitzel

    Iedereen heeft thuis waarschijnlijk wel eens meegemaakt dat een reep Tony Chocolonely, een voorraad Raket-ijsjes of een bakje frambozen zijn verdwenen op het moment dat je het wilt opeten. In het eerste geval van een verdwenen reep chocolade geef ik onmiddellijk toe dat ik de hoofdverdachte ben bij ons thuis. Deze week hadden we echter een ander ‘verdwenen voedselschandaal’. Er was een schnitzel foetsie. Mijn man had dat door hemzelf heerlijk goudbruin gebakken lapje vlees op een bord met aardappels en asperges in de koelkast gezet om de volgende dag te versmaden.

Reggestreek