Prins Mathieu Krake en jeugdprins Jasper de eerste blijven voorlopig nog in functie.  „Voor een nieuwe prins is dit geen leuk jaar.”
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Mathieu Krake en jeugdprins Jasper de eerste blijven voorlopig nog in functie. „Voor een nieuwe prins is dit geen leuk jaar.” © Reinier van Willigen

Streep door gala’s in de Reggestreek maar er is nog hoop: ‘Misschien iets mogelijk in carnavalsweekend’

WIERDEN/HOLTEN/HELLENDOORN - Diep in hun hart weten carnavalsvierders dat het feest dit seizoen niet in volle glorie door kan gaan. De elfde van de elfde nadert met rasse schreden en grote optochten in de regio werden al afgeblazen. Toch is er hoop op een vroegtijdig einde van de pandemie, zodat heel misschien in februari nog iets mogelijk is.

  1. Bouw 21 huizen in Rijssen op plek ‘waar 450 gegadigden voor zijn’ stap dichterbij

    Bouw 21 huizen in Rijssen op plek ‘waar 450 gegadigden voor zijn’ stap dichterbij

    DEN HAAG/RIJSSEN – Ontwikkelaar Ter Steege heeft een overwinning geboekt in de strijd om 21 woningen te mogen bouwen op het terrein van voetbalvereniging Rijssen Vooruit. De Raad van State in Den Haag, het hoogste orgaan op het gebied van bestuursrecht in ons land, oordeelde donderdag alvast dat de gemeente Rijssen-Holten juist heeft gehandeld. Wel loopt er nog een zogeheten bodemprocedure. Die vormt meteen de laatste strohalm voor de bezwaarmakers.

Reggestreek