Volledig scherm
Trijntje Oosterhuis komt op 13 juli op Wiezo © ANP

Trijntje Oosterhuis op 48e editie van Wierdense Zomerfeesten

WIERDEN - Op de 48e editie van de Wierdense Zomerfeesten (Wiezo) treedt Trijntje Oosterhuis op zaterdag 13 juli op. Wiezo wordt gehouden van donderdag 11 tot en met zondag 14 juli in het centrum van Wierden. 

De 46-jarige zangeres staat die zaterdagavond op het binnenhof podium. Net als boyband Baby Blue die vrijdagavond op het programma staat. Burgemeester Henk Robben opent het zomerfeest op donderdag. 

Op de eerste dag van Wiezo wordt zoals elk jaar de Kaaskoningin gekroond. Bovendien is er een braderie in het centrum en zijn er enkele kermisattracties tot 21.00 uur geopend. 

  1. Lokaal Hellendoorn na vernielde glijbaan: ‘Gemeente moet excuus maken’

    Lokaal Hellen­doorn na vernielde glijbaan: ‘Gemeente moet excuus maken’

    NIJVERDAL - Het hek om het grote speeltoestel op het grasveld voor hun woningen is een doorn in het oog van veel bewoners van de Zwaluwtong, Wintergroen, Leeuwenbek en Madeliefje. Ze zijn verontwaardigd en boos dat de gemeente Hellendoorn niet van plan is de vuurwerkschade aan het toestel op korte termijn te herstellen. Dat kan nog wel tot juni duren. ‘Ronduit belachelijk’ vindt de buurt, die het er niet bij laat zitten.

Reggestreek