Tijmon Vosselman, franchisenemer van Albert Heijn in Wierden, zoekt gepensioneerde arbeidskrachten. Ze kunnen zo aan het werk bij hem in de winkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijmon Vosselman, franchisenemer van Albert Heijn in Wierden, zoekt gepensioneerde arbeidskrachten. Ze kunnen zo aan het werk bij hem in de winkel. © Vincent Jannink

Twentse bedrijven zoeken gepensioneerden: lossen senioren het personeelstekort op?

met stellingAlbert Heijn in Wierden zoekt gepensioneerden om het personeelstekort op te lossen. Ook andere Twentse werkgevers willen senioren inzetten. Deskundigen volgen de ontwikkelingen met veel interesse. „Dit kan een oplossing zijn voor het gebrek aan jonge werknemers.” Tientallen ouderen staan te trappelen om te beginnen.

  1. Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellendoorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellen­doorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

    HELLENDOORN - Manny (79) en Mineke (77) Mollink schenken hun Statenbijbel uit 1721 aan Stichting Oald Heldern de Noaberschop. Jarenlang lag het antieke boek op een dekenkist bij de ingang van voormalig restaurant De Kroon, die het ondernemersechtpaar bestierde. Oald Heldern is, zo laat Dinand Webbink weten, blij met de bijzondere gift. „Geweldig om zo’n boek van driehonderd jaar oud in handen te hebben, hij krijgt een mooi plekje.”