Sneeuwpret achter de auto op de Noetselerberg. Ondanks dit soort uitstapjes melden verzekeraars in deze regio, relatief weinig schadegevallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sneeuwpret achter de auto op de Noetselerberg. Ondanks dit soort uitstapjes melden verzekeraars in deze regio, relatief weinig schadegevallen. © Lenneke Lingmont

Verstandig gedrag beperkt schade in Nijverdal, Rijssen en omstreken: ‘Wel lekkages door jachtsneeuw’

NIJVERDAL/RIJSSEN - Afgelopen weekeinde stonden inwoners van de Reggestreek nog massaal op de schaatsen en glibberden anderen door besneeuwde straten. Maar de vorst is voorbij en verzekeraars maken de balans op van anderhalve week winterweer. Hoe heeft de Reggestreek het gedaan? 

 1. Geplande maatregelen N35 deels op de schop: géén nieuwe kruisingen in Mariënheem, hoop voor Haarle
  PREMIUM

  Geplande maatrege­len N35 deels op de schop: géén nieuwe kruisingen in Mariënheem, hoop voor Haarle

  Er wordt momenteel druk gesleuteld aan verkeersmaatregelen op de N35 die al lang in kannen en kruiken leken. Geschuif met potjes geld en onderzoek naar kosteneffectiviteit van bepaalde maatregelen zorgen ervoor dat de plannen voor met name Mariënheem er wezenlijk anders uit gaan zien. Zo komen er misschien wel verkeerslichten, in plaats van de geplande ‘bajonetkruisingen’. En met het geld dat hiermee wordt bespaard, lijkt een oplossing voor het veiligheidsprobleem in Haarle dichterbij.
 1. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder

 2. Verstappen redt het niet: Hamilton heeft 99ste pole binnen
  Play

  Verstappen redt het niet: Hamilton heeft 99ste pole binnen

Reggestreek