Buurtbewoners blijven boos, teleurgesteld en vol onbegrip, omdat ze vermoeden dat burgemeester en wethouders van Wierden vasthouden aan de bouw van een megaschool aan de Sportlaan in Enter.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoners blijven boos, teleurgesteld en vol onbegrip, omdat ze vermoeden dat burgemeester en wethouders van Wierden vasthouden aan de bouw van een megaschool aan de Sportlaan in Enter. © Lenneke Lingmont

Voor buurt is ’t al uitgemaakt, megaschool komt aan Sportlaan in Enter: ‘We staan klem met rug tegen muur’

ENTER/WIERDEN - Voor de buurtbewoners is het een uitgemaakte zaak: de toekomstige megaschool in Enter komt toch aan hun Sportlaan. Er wordt niet naar hen geluisterd en ze hebben het vertrouwen in burgemeester en wethouders van Wierden volledig verloren.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Reggestreek