Volledig scherm
Camping de Noetselerberg krijgt er een safarilodge bij. © Han Haveman

Weer 5 sterren van ANWB voor Nijverdalse camping de Noetselerberg

NIJVERDAL - De Nijverdalse camping de Noetselerberg krijgt van toeristische organisatie ANWB opnieuw het predikaat ‘5 sterren camping’ toebedeeld. 

‘U behoort in het nieuwe jaar tot de allerbeste campings van Europa’, laat de ANWB-afdeling Kamperen het Nijverdalse verblijfsoord in een mail weten. De Noetselerberg wordt met 5 sterren vermeld in de nieuwe ANWB Campinggids voor 2019 en krijgt die ook op de website anwbcamping.nl. 

,,Wat een superwaardering voor ons bedrijf en ons team’’, reageren de eigenaren Geert, Bert-Jan en Martine Hoekjen op de onderscheiding. ,,We zijn heel erg trots. Dit is een fantastisch resultaat.’’

De camping kan terugkijken op een prachtig seizoen. Martine Hoekjen: ,,Het langdurige mooie weer heeft ons een topjaar opgeleverd. Daardoor zijn we weer in staat om volgend jaar weer gerichte investeringen te doen. Momenteel worden zes ruim opgezette chalets gebouwd op de camping. Daarnaast komt er nog een safarilodge bij.’’

Camping de Noetselerberg, gelegen aan de Holterweg in Nijverdal en aan de voet van het nationaal park de Sallandse Heuvelrug, bestaat al bijna een halve eeuw.

Reggestreek