Volledig scherm
Camping de Noetselerberg krijgt er een safarilodge bij. © Han Haveman

Weer 5 sterren van ANWB voor Nijverdalse camping de Noetselerberg

NIJVERDAL - De Nijverdalse camping de Noetselerberg krijgt van toeristische organisatie ANWB opnieuw het predikaat ‘5 sterren camping’ toebedeeld. 

‘U behoort in het nieuwe jaar tot de allerbeste campings van Europa’, laat de ANWB-afdeling Kamperen het Nijverdalse verblijfsoord in een mail weten. De Noetselerberg wordt met 5 sterren vermeld in de nieuwe ANWB Campinggids voor 2019 en krijgt die ook op de website anwbcamping.nl. 

,,Wat een superwaardering voor ons bedrijf en ons team’’, reageren de eigenaren Geert, Bert-Jan en Martine Hoekjen op de onderscheiding. ,,We zijn heel erg trots. Dit is een fantastisch resultaat.’’

De camping kan terugkijken op een prachtig seizoen. Martine Hoekjen: ,,Het langdurige mooie weer heeft ons een topjaar opgeleverd. Daardoor zijn we weer in staat om volgend jaar weer gerichte investeringen te doen. Momenteel worden zes ruim opgezette chalets gebouwd op de camping. Daarnaast komt er nog een safarilodge bij.’’

Camping de Noetselerberg, gelegen aan de Holterweg in Nijverdal en aan de voet van het nationaal park de Sallandse Heuvelrug, bestaat al bijna een halve eeuw.

  1. VVD en Lokaal Hellendoorn willen weten of 2,9 miljoen gebruikt mag worden voor N35 bij Haarle

    VVD en Lokaal Hellen­doorn willen weten of 2,9 miljoen gebruikt mag worden voor N35 bij Haarle

    NIJVERDAL - De gemeente Hellendoorn en provincie Overijssel onderzoeken welke maatregelen noodzakelijk zijn om de verkeersveiligheid op de N35 tussen de Salland-Twente Tunnel in Nijverdal en de gemeentegrens van Raalte te verbeteren. De oppositiepartijen VVD en Lokaal Hellendoorn willen weten wat dat onderzoek precies betekent voor de afspraken die de gemeente en Rijkswaterstaat eerder hebben gemaakt voor de aanpak van het deeltraject tussen De Paarse Poort en de Oude Deventerweg.

Reggestreek